Diensten

Het mag vanzelfsprekend zijn dat u voor dagelijkse en periodieke werkzaamheden bij Schoonmaakbedrijf Haarlem aan het juiste adres bent…
DAGELIJKSE & PERIODIEKE WERKZAAMHEDEN
Het mag vanzelfsprekend zijn dat u voor dagelijkse en periodieke werkzaamheden bij Schoonmaakbedrijf Haarlem aan het juiste adres bent. Een schone werkplek verhoogt immers de arbeidsmotivatie en verlaagt het ziekteverzuim van uw medewerkers. Een werkschema zal dienen als uitgangspunt waarbij alle werkzaamheden, zowel dagelijks als periodiek, in worden weergeven. Zo kan er nooit iets vergeten of overgeslagen worden en is er duidelijkheid, helderheid en structuur. Wij denken graag mee, over hoe wij u optimaal van dienst kunnen zijn!
GLASBEWASSING

Schoonmaakbedrijf Haarlem biedt glasbewassing aan voor zowel de binnenramen als de buitenramen. Via onderling overleg kan hier een frequentie voor afgesproken worden. Tevens is het ook mogelijk om alléén voor de glazenwasserwerkzaamheden een contract bij ons af te sluiten.

BOUWSCHOON OPLEVEREN

Schoonmaakbedrijf Haarlem levert bouwschoon op na een verbouwing of nieuwbouw. Dit houdt in dat het gebouw eenmalig extra grondig wordt schoongemaakt. Deze opleveringsschoonmaak kan uiteraard ook plaatsvinden aan het begin van een schoonmaakcontract. Zo worden eventueel achterstallige schoonmaakwerken weggewerkt of maken wij uw gebouw klaar voor gebruik.

VLOERONDERHOUD
Vloeren vergen veel onderhoud. De meeste vloeren moeten dan ook eens in de zoveel tijd een uitgebreide onderhoudsbeurt ondergaan. Zo blijft uw vloer niet alleen maar mooi, maar ook bespaard! Schoonmaakbedrijf Haarlem is onder andere gespecialiseerd in de volgende soorten vloeren:
GEVELREINIGING
De gevel van een pand is het visitekaartje voor een bedrijf. Echter kan de gevel vervuild raken door verschillende factoren. Zo komt het gebouw er minder representatief uit te zien. Schoonmaakbedrijf Haarlem kan voorzien in een grondige gevelreinigingsbeurt waar uw gebouw jarenlang mee vooruit kan. Bovendien komt de gevelreiniging ten goede aan voegwerk en stenen waardoor schade voorkomen kan worden.
Voor Bedrijven

Heeft u een schoonmaker nodig voor uw kantoor of bedrijfsruimte in Haarlem of omgeving? Schoonmaakbedrijf Haarlem zorgt ervoor dat uw pand er altijd keurig en representatief uitziet. 

Een schone werkplek verhoogt immers de arbeidsmotivatie en verlaagt het ziekteverzuim van uw medewerkers!

Graag maken wij vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden met u te bespreken en op basis van dit gesprek een schoonmaakplan voor uw bedrijf op te stellen. Op basis van het schoonmaakplan brengen wij een offerte uit voor de werkzaamheden, de frequentie en natuurlijk de schoonmaakmiddelen en materialen. 

Wanneer u als bedrijf speciale wensen heeft ten aanzien van hygiene, tijdstip dan bespreken wij dit uiteraard met u op voorhand.