Kwaliteit

Kwaliteit en een deskundige aanpak staan voor schoonmaakbedrijf Haarlem voorop. Ons vaste team van schoonmaakkrachten bestaat dan ook uit betrouwbare, zelfstandige en gemotiveerde mensen met jarenlange schoonmaakervaring…

Kwaliteit
Kwaliteit en een deskundige aanpak staan voor schoonmaakbedrijf Haarlem voorop. Ons vaste team van schoonmaakkrachten bestaat dan ook uit betrouwbare, zelfstandige en gemotiveerde mensen met jarenlange schoonmaakervaring. Schoonmaakbedrijf Haarlem streeft ernaar om zoveel mogelijk dezelfde medewerkers op projecten te kunnen behouden. Hierdoor ontstaat een onderling vertrouwen en kan er goed gecommuniceerd worden. Zo kunt u erop vertrouwen dat onze medewerkers weten wat u van hen verlangt.
DESKUNDIGHEID

De gevel van een pand is het visitekaartje voor een bedrijf. Echter kan de gevel vervuild raken door verschillende factoren. Zo komt het gebouw er minder representatief uit te zien. Schoonmaakbedrijf Haarlem kan voorzien in een grondige gevelreinigingsbeurt waar uw gebouw jarenlang mee vooruit kan. Bovendien komt de gevelreiniging ten goede aan voegwerk en stenen waardoor schade voorkomen kan worden.

DUURZAAMHEID
Schoonmaakbedrijf Haarlem voelt zich verantwoordelijk richting haar klanten, personeel en leveranciers en alle andere betrokkenen bij het bedrijf. Vandaar onze verantwoorde prijs/kwaliteitsverhoudingen. Wij zorgen goed voor mens en milieu. Schoonmaakbedrijf Haarlem moedigt duurzaam ondernemen aan en ondersteund haar klanten hierin door bijvoorbeeld het invoeren van doseerbare schoonmaakartikelen. Uiteraard werkt Schoonmaakbedrijf Haarlem enkel en alleen met schoonmaakmiddelen welke voorzien zijn van het Europees Ecolabel.