schoonmaakbedrijf haarlem

kwaliteit

Kwaliteit en een deskundige aanpak staan voor schoonmaakbedrijf Haarlem voorop. Ons vaste team van schoonmaakkrachten bestaat dan ook uit betrouwbare, zelfstandige en gemotiveerde mensen met jarenlange schoonmaakervaring...

meer over

Kwaliteit

Kwaliteit en een deskundige aanpak staan voor schoonmaakbedrijf Haarlem voorop. Ons vaste team van schoonmaakkrachten bestaat dan ook uit betrouwbare, zelfstandige en gemotiveerde mensen met jarenlange schoonmaakervaring. Schoonmaakbedrijf Haarlem streeft ernaar om zoveel mogelijk dezelfde medewerkers op projecten te kunnen behouden. Hierdoor ontstaat een onderling vertrouwen en kan er goed gecommuniceerd worden. Zo kunt u erop vertrouwen dat onze medewerkers weten wat u van hen verlangt.

Kwaliteit

Wij zijn tevreden met de dienstverlening van Schoonmaakbedrijf Haarlem. Zij voeren alle werkzaamheden uit zoals wij dat van hen verwachten. Ze komen altijd op tijd en communiceren goed met ons omtrent de schoonmaakwerkzaamheden. Het is altijd gezellig als ze er zijn! Wij bevelen Schoonmaakbedrijf Haarlem zeker aan bij andere bedrijven.

John Doe, Manager “SBH”
Kwaliteit

De medewerkers van Schoonmaakbedrijf Haarlem voeren hun werkzaamheden altijd juist uit. Ze zijn vriendelijk en gezellig en zorgen voor een positieve sfeer met hun aanwezigheid. Mocht er ooit iets zijn waar we minder tevreden over zijn dan is dit zeker bespreekbaar te maken. Al deze punten zorgen ervoor dat zij van ons een dikke 8 krijgen. Wij bevelen Schoonmaakbedrijf Haarlem daarom ook graag aan bij anderen.

John Doe, Manager “SBH”

DESKUNDIGHEID

De gevel van een pand is het visitekaartje voor een bedrijf. Echter kan de gevel vervuild raken door verschillende factoren. Zo komt het gebouw er minder representatief uit te zien. Schoonmaakbedrijf Haarlem kan voorzien in een grondige gevelreinigingsbeurt waar uw gebouw jarenlang mee vooruit kan. Bovendien komt de gevelreiniging ten goede aan voegwerk en stenen waardoor schade voorkomen kan worden.

meer over

Duurzaamheid

Schoonmaakbedrijf Haarlem voelt zich verantwoordelijk richting haar klanten, personeel en leveranciers en alle andere betrokkenen bij het bedrijf. Vandaar onze verantwoorde prijs/kwaliteitsverhoudingen. Wij zorgen goed voor mens en milieu. Schoonmaakbedrijf Haarlem moedigt duurzaam ondernemen aan en ondersteund haar klanten hierin door bijvoorbeeld het invoeren van doseerbare schoonmaakartikelen. Uiteraard werkt Schoonmaakbedrijf Haarlem enkel en alleen met schoonmaakmiddelen welke voorzien zijn van het Europees Ecolabel.

Ecolabel