schoonmaakbedrijf haarlem

diensten

Het mag vanzelfsprekend zijn dat u voor dagelijkse en periodieke werkzaamheden bij Schoonmaakbedrijf Haarlem aan het juiste adres bent...

meer over

DAGELIJKSE & PERIODIEKE WERKZAAMHEDEN

Het mag vanzelfsprekend zijn dat u voor dagelijkse en periodieke werkzaamheden bij Schoonmaakbedrijf Haarlem aan het juiste adres bent. Een schone werkplek verhoogt immers de arbeidsmotivatie en verlaagt het ziekteverzuim van uw medewerkers. Een werkschema zal dienen als uitgangspunt waarbij alle werkzaamheden, zowel dagelijks als periodiek, in worden weergeven. Zo kan er nooit iets vergeten of overgeslagen worden en is er duidelijkheid, helderheid en structuur. Wij denken graag mee, over hoe wij u optimaal van dienst kunnen zijn!

Glasbewassing

Glasbewassing

Schoonmaakbedrijf Haarlem biedt glasbewassing aan voor zowel de binnenramen als de buitenramen. Via onderling overleg kan hier een frequentie voor afgesproken worden. Tevens is het ook mogelijk om alléén voor de glazenwasserwerkzaamheden een contract bij ons af te sluiten.

BOUWSCHOON OPLEVEREN

Schoonmaakbedrijf Haarlem levert bouwschoon op na een verbouwing of nieuwbouw. Dit houdt in dat het gebouw eenmalig extra grondig wordt schoongemaakt. Deze opleveringsschoonmaak kan uiteraard ook plaatsvinden aan het begin van een schoonmaakcontract. Zo worden eventueel achterstallige schoonmaakwerken weggewerkt of maken wij uw gebouw klaar voor gebruik.

Bouwschoon

VLOERONDERHOUD

Vloeren vergen veel onderhoud. De meeste vloeren moeten dan ook eens in de zoveel tijd een uitgebreide onderhoudsbeurt ondergaan. Zo blijft uw vloer niet alleen maar mooi, maar ook bespaard! Schoonmaakbedrijf Haarlem is onder andere gespecialiseerd in de volgende soorten vloeren:

VLOERONDERHOUD
  • PARKET & HOUTEN VLOEREN
  • TAPIJT
  • NATUURSTEEN
  • LINOLEUM & PVC
Gevelreiniging

GEVELREINIGING

De gevel van een pand is het visitekaartje voor een bedrijf. Echter kan de gevel vervuild raken door verschillende factoren. Zo komt het gebouw er minder representatief uit te zien. Schoonmaakbedrijf Haarlem kan voorzien in een grondige gevelreinigingsbeurt waar uw gebouw jarenlang mee vooruit kan. Bovendien komt de gevelreiniging ten goede aan voegwerk en stenen waardoor schade voorkomen kan worden.